Româna Bine ati Venit

Bine ati venit pe pagina web a noului index de plastinare. Aceasta pagina contine un index cumulativ al publicatiilor despre plastinare, începînd cu primul articol si sfîrsind cu cele mai actuale articole. Indexul de fata reprezinta o continuare a indexelor tiparite în anii 1996 si 2000.


Fiecare referinta publicistica va fi însotita de trei litere, care reprezinta categoria în care se încadreaza:

ART pentru articol publicat în jurnale stiintifice;
COM pentru comunicari în cadrul unui congres stiintific;
POP pentru articol publicat în jurnale nerecunoscute stiintific;
MIS alte tipuri de publicatii (carti, teze de doctorat).


Aceasta pagina va fi actualizata lunar, oferind astfel ultimele noutati din domeniul plastinarii, spre deosebire de editiile tiparite, care erau depasite înca dela data aparitiei. Formatul acestei pagini permite prin link-urile sale posibilitatea de acces a diverselor pagini web, care contin rezumatele articolelor cu tematica de plastinare.


Pe acest sit pot fi gasite urmatoarele categorii:

Un index tematic

Un index al autorilor

Un index al publicatiilor

Un index cronologic

Un index de citare

O pagina cu noutati, unde pot fi gasite cele mai actuale articole.

O pagina de asistenta unde voi pune întrebari cu privire la eventualele nelamuriri legate de bibliografia articolelor.


Sper ca aceasta pagina web sa faca placere si sa fie de un real folos tuturor plastinatorilor în domeniul lor de activitate. Totodata sper ca acest site sa fie folositor si celor care doresc sa foloseasca plastinarea ca tecnica de lucru în domeniul lor de cercetare. Daca doriti sa transmiteti comentarii, rectificari sau articole care în opinia dumneavoastra merita sa fie incluse în index, contactati-ma la adresa: Gilles.Grondin@uqtr.ca.

Numai datorita colaborarii dumneavoastra continue, aceasta pagina web poate fi actualizata permanent, fiind astfel folositoare tuturora.

In final doresc sa multumesc domnului Mircea-Constantin Sora care s-a oferit sa traduca acest mesaj de bun venit si totodata doresc sa multumesc domnului Régis Olry pentru ajutorul acordat la tiparirea primelor doua editii a "Current Plastination Index".

Cu stima,
Gilles Grondin